SenSit

SenSit és un puf que estimula el sistema propioceptiu en nens i adults amb inquietud física i mental. Està farcit de boles de plàstic; tant el seient, el respatller, com els braços laterals, cosa que fa que l’usuari es trobi còmode tant assegut com reclinat.

Amb els seus quatre braços laterals, SenSit envolta el cos, proporcionant a l’usuari una sensació de seguretat, protecció i benestar.

Característiques

  • Aporta calma, benestar i millora la consciència corporal
  • El seu disseny funcional facilita l’estimulació propioceptiva en qualsevol moment i en qualsevol lloc: llar, centre educatiu, lloc de lectura,…
  • Permet focalitzar l’activitat de l’usuari en l’activitat que estigui desenvolupant
  • Gràcies a les seves quatre solapes l’usuari es troba segur i protegit

Indicacions

  • Pot ser utilitzat per tots els grups d’edat sense excepció
  • Beneficiós per les persones amb estrès, TDAH, autisme, trastorns neurològics, malalties mentals, trastorns del processament sensorial o trastorns del desenvolupament

Recomanat per especialistes

Els terapeutes i especialistes utilitzen SenSit per a estimular el sistema sensorial en sales Snoezelen. Es pot utilitzar en l’inici de qualsevol teràpia perquè l’usuari es relaxi i tranquil·litzi i també com a mobiliari habitual en l’habitatge convencional, gràcies al seu disseny modern i la seva gran comoditat i efecte relaxant.

Accessoris: Mòdul Reposapeus

Conté boles de plàstic flexibles que aporten confort i un plus d’estimulació als peus i a les cames.

Anar a la Botiga

Vols estar informat sobre les novetats?