BallBlanket

Quan ens movem sota la manta, les boles de plàstic que conté també es mouran i es transmetrà al cervell una nova sensació de pressió i de tacte.

 

Característiques

 • Proporciona calma, benestar i tranquil·litat
 • Augmenta l’estimulació propioceptiva i tàctil gràcies a les boles que conté que activen els receptors corporals.
 • Reforça la percepció del propi cos i la forma que té
 • Millora la qualitat de la son. Redueix significativament el temps de conciliació del son i de despertars nocturns
 • Disminueix notablement l’ansietat

Indicacions

 • Imprescindible per a persones amb ansietat
 • Adequada en persones que pateixin trastorns moderats o greus de la son, dificultats per adormir-se o descansar durant la nit

♥ Vés a la Botiga Online 

Adequada a

Persones grans, persones amb dèficit d’atenció, TDAH, ansietat, anorèxia, apoplexia, autisme, atàxia, paràlisi cerebral, demència, dolor crònic, esclerosi múltiple, fibromiàlgia, epilèpsia, Corea de Huntington, esquizofrènia, trastorn obsessiu-compulsiu, etc.

Tipus i especificacions

 1. BALLBLANKET CLASSIC
  1. De boles de plàstic.

   Proporciona una estimulació sensorial canviant i és especialment adequada per a les persones que necessiten una impressió sensorial duradora per a enfortir la seva consciència corporal.

  2. Amb Granulat de Polipropilè / Perles de Poliestirè. Proporcionen una estimulació lleugera, però sense la pressió profunda que confereixen les boles de plàstic. Són unes mantes calmants i sensibles per aquells que tenen malestar físic i mental i vulguin dormir millor.

   Indicada per aquells que pateixen dolor crònic i discapacitat cognitiva i també es pot utilitzar per al posicionament i la postura adequats.

   La Ballblanket granulada és menys calorosa i la Ballblanket de perles proporciona calor que ajuda a alleujar el dolor.

   Ambdues es poden rentar a la rentadora.

 2. BALLBLANKET FLEXIBLE. És similar a la versió CLASSIC, amb la diferència que està dividida en grans “butxaques” on queden ubicades les boles. Amb aquest disseny modular s’obté una manta adaptable a cada moment i a cada usuari, donada la facilitat i la senzillesa de l’operació de canviar o extreure el farcit de les boles. Així mateix, resulta més fàcil de posar a la rentadora domèstica.
 3. BALLBLANKET CALM. El posicionament de les boles en canals permet que la manta embolcalli tot el cos de l’usuari oferint una estimulació sensorial més profunda i calmant. Aquest tipus de manta és especialment adequada per a les persones amb alteracions del sentit del tacte; és a dir, sensibles a noves estimulacions sensorials i que necessiten una clara definició del seu propi cos.

Anar a la Botiga

Vols estar informat sobre les novetats?