PROTECCIÓ DE DADES

Conforme al que està disposat a l'Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel que es regula el dret d'informació en la recollida de dades t'informem que:

-      Les dades de caràcter personal que ens proporcionis seran objecte de tractament als arxius responsabilitat de Handycat IDP SL.

-      La finalitat del tractament és gestionar de forma adequada la prestació del servei demanat. Aquestes dades no seran cedides a tercers, exceptuant les cessions legalment permeses.

-      Tanmateix, t'informem de la possibilitat d'exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició conforme al que disposa la Llei 15/1999 davant Handycat IDP SL com a responsable de l'arxiu. Els drets esmentats pots exercir-los a través dels següents mitjans: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Handycat IDP SL C/ Artesans 11C 43800 Valls. 977 60 90 03. A més, habitualment els nostres butlletins disposaran d'un enllaç per permitir-te cancel·lar la subscripció quan ho desitgis.