Sala màgica virtual

Sala màgica virtual (disseny de projecció) és un producte nou per a sales sensorials que us permet projectar animacions en viu en qualsevol habitació.

Podeu veure flors a la paret, papallones, cors… Vós ho decidiu. Una paret pot convertir-se en un aquari, un paisatge de muntanya o una galàxia estrellada. Si celebreu l’Any Nou, tria projectar una nevada amb copiosos flocs de neu, arbres de Nadal i Santa Claus saludant als teus convidats.

Provoca un efecte relaxant sobre els nens i els adults, i converteix qualsevol sala en un món màgic.

Les emocions positives per als vostres alumnes o residents estan garantides. Vegeu els vídeos que us esmentem més endavant.

El nostre programari permet crear projeccions en viu, amplia l’espai de la sala i crea un efecte espectacular.

L’entorn virtual és fàcil de fer servir i no requereix cap habilitat informàtica especial. És una eina molt útil per als professors de parvularis, educadors, terapeutes de la parla, psicòlegs…

L’entorn virtual us ajudarà a fer classes que els nens mai oblidaran. Crea una atmosfera relaxant, motiva els nens a comunicar-se, els anima a aprendre coses noves. Els nens se senten dins d’un espai fantàstic, fins i tot poden tocar-lo!

Característiques de la Sala Màgica Virtual

  1. Podeu fer una projecció enorme sobre un sostre o paret. En sales petites, entre 10 i 25 m², la mida mitjana de la projecció d’un projector de curta distància va de 3×2,25 a 6×4,5 metres. La distància al projector és de 2 a 4 metres. El projector pot dirigir-se a una paret, sostre o angle.
  2. Una àmplia varietat d’animacions, de 500 a 1200. Les animacions canvien automàticament després d’un període de temps especificat. Es poden veure diferents tipus d’animacions: natura, mar, món submarí, paisatges, animals, espai, cel, efectes de vacances, cors, flors, foc, neu, aigua, focs artificials, abstraccions, animacions de dibuixos animats… i molts més.
  3. Podeu crear les vostres pròpies animacions. Podeu incrustar fàcilment les vostres pròpies imatges o fotografies, textos, vídeos a la projecció. Per exemple, podeu afegir el nom i la foto d’una persona: obtindreu emocions positives garantides.
  4. La projecció “fa sentir” l’interior. Podeu limitar l’àrea de projecció del programa, de manera que no cobreixi pintures o altres objectes de la sala. També es pot crear una projecció en una àrea específica com, per exemple, afegir alguns efectes als dibuixos infantils a la paret o crear pintures de projecció.
  5. Actualitzacions regulars. Cada dos mesos es publiquen nous tipus d’animació. Sempre podreu sorprendre amb noves animacions.
  6. Simplicitat. El programa és molt fàcil d’aprendre. També hi ha un tutorial de vídeo. Oferim suport tècnic gratuït.
  7. Mobilitat. El projector es pot col·locar a terra, sobre una cadira o taula i dirigir-lo a la paret o al sostre. Podeu projectar l’espai, cel, focs artificials… al vostre sostre. Instal·leu-lo en un suport penjat del sostre i la projecció s’orientarà específicament a una paret.

Galeria d’imatges

Vols estar informat sobre les novetats?