Our latest articles.

Nou curs escolar ’20-’21

Com ja sabeu, el nou curs escolar començarà a Catalunya de manera presencial el 14 de setembre i encara resten algunes incògnites sobre aquest inici de curs tan peculiar.

A data 3 de juliol, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya juntament amb Salut, van redactar un Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per covid-19. Aquest Pla mostra les directrius bàsiques en relació a evitar el contagi i a partir del mateix, cada centre educatiu haurà de redactar el seu en funció dels espais, el nombre alumnes i les característiques de l’escola.

Read more

Armilles de pes

Avui volem parlar de les armilles de pes, conegudes popularment per a calmar-se en situacions estressants, d’hiperactivitat i ansietat. D’armilles de pes n’hi ha moltes al mercat, la majoria amb butxaques, les quals s’omplen de sorra, grànuls, llavors, arròs, etc. Les armilles amb aquestes característiques són de dubtosa fiabilitat, el pes es carrega a les … Read more

Espais Multisensorials Handycat

Tecnologia: si o no?

Handycat va néixer l’any 1996 i vàrem ser la primera empresa a comercialitzar un espai multisensorial a Espanya. Durant uns anys vam defensar en solitari el concepte Snoezelen, però avui ja son molts els llocs que han incorporat aquest recurs satisfactòriament i, com no pot ser d’altre manera, ens en sentim responsables i satisfets.

Des d’aquells inicis les coses han anat canviant, la tecnologia “amb pantalles” ha envaït les nostres vides. En aquesta època en la que tot està tecnificat i es vol tecnificar tant, potser val la pena aturar-se un instant i preguntar-nos el per què de tot.

Read more

Higiene dels elements Protac®

La higiene és indispensable en els centres d’atenció, hospitals, residències, centres ocupacionals i a qualsevol institució. Amb la irrupció de la pandèmia cal extremar al màxim les mesures higièniques a fi d’impedir tant com sigui possible la propagació del virus SARS-CoV-2.

Read more

Hola!

En aquest espai trobareu informació important sobre sales d’estimulació sensorial, elements d’estimulació propioceptiva, elements d’estimulació cognitiva i reminsicència i tot allò relacionat amb el món Snoezelen i l’estimulació multisensorial. Benvinguts al Blog de Handycat!

alt

Èxit de les III Jornades Internacionals Snoezelen

Els passats 17 i 18 de novembre es van celebrar, amb gran èxit de participació, les III Jornades Internacionals Snoezelen a Amposta.

Durant les Jornades es varen presentar multitud d’experiències relacionades amb l’estimulació multisensorial, obrint-se nous debats i espais de reflexió que encoratgen la investigació i les bones pràctiques. En aquest marc també a estat presentat un estudi que pot esdevenir un important avenç per combatre, en certa mesura, la malaltia d’Alzheimer.

Read more

Categories General

7a Trobada aragonesa d’especialistes en Psicomoticitat

Els propers 24 i 25 de febrer, el col·legi públic d’educació especial “Gloria Fuertes” d’Andorra (Terol) organitza la 7a Trobada aragonesa d’especialistes en Psicomotricitat. Més informació a  http://www.colegiogloriafuertes.es/encuentro_7.html

Categories General
IMG 0753

I Jornada d’Estimulació Multisensorial a Xile, 24 octubre 2012

Experts de Handycat i ISNA presenten a Xile l’abordatge multisensorial com a eina terapèutica en persones amb discapacitat davant més de cent professionals de la salut i del sector educatiu Xile, 29 d’octubre 2012.- La localitat xilena de Sant Francesc de Mostázal va acollir el passat 24 d’octubre la I Jornada d’Estimulació Multisensorial que se … Read more

Categories General

Handycat participa a la Jornada Tècnica de Propiocepció organitzada per la Fundació Pere Mata de Reus

En el marc de la celebració del 20è aniversari de la inauguració del centre Marinada de Reus (Fundació Pere Mata), el passat 28 de juny el Centre Marinada juntament amb l’empresa Handycat van organitzar una Jornada Tècnica de Propiocepció al Saló dels Distingits de l’Institut Pere Mata de Reus.

A l’acte es van presentar els productes d’estimulació propioceptiva i tàctil PROTAC® per part de Randy Lund Jepsen i de Martin Fog, de Dinamarca, i dels quals HANDYCAT n’és el representant exclusiu a l’estat espanyol.

Read more

Categories General

Handycat present a la Jornada Tècnica de Propiocepció de Sevilla

El passat 27 de Setembre el Patronat Sant Pelayo de Sevilla va organitzar una jornada tècnica dedicada a la Propiocepció, comptant amb la col.laboració de Handycat.

A l’esdeveniment van assistir professionals d’escoles, hospitals, universitats i altres organismes de diferents províncies espanyoles.

Read more

Categories General